16 Kasım Mini Günceli

Pazar, Kasım 16, 2014 Unknown 11 Comments


Merhaba, hemen kısacık bir güncel vermeye geldim. Pek bölüm de yok zaten.
Ekip şu anda tek bir editörle devam ediyor o yüzden manga veremiyoruz, encode işlerini de normalde çevirmen olan ben yapıyordum bu haftalarda sınavlar yüzünden yapamadım ama bölümler hazır hepsi gelecek animelerin.
En çok talep gelen serileri editlemeye çalışıyoruz. Eğer bir seri yarım kaldıysa devam etmeyi tabii ki de planlıyor olacağız ama ne yazık ki ekibi bir arada tutmakla uğraşırken yeni bölüm vermek biraz zor oluyor.
O zaman direk geçeyim ben bölümlere. İyi okumalar.


Tokyo Ghoul:  18. Bölüm    19. Bölüm  

11 yorum:

  1. Merhaba Tokyo Ghoul bölümleri için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Yalnız merak ettiğim bir şey var tek editör var diyorsunuz ekipte 28 kişi gözüküyorsunuz. Herkes ayrıldı mı yoksa herkesin mi sınavı var? Ayrıldılarsa ekipten kaldırın madem. Ekibi öyle görünce bizde çok şey bekliyoruz haliyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten editörlerimiz 6 kişi ama bunların bir kısmı bütün sene ara verdi üniversiteye giriş sınavı nedeniyle. Bir kısmına çeviri gelmiyor, iki kişi de çıktı onları düzeltirim. Yani kısacası tek kişi çalışıyor şu an

      Sil
    2. Anlıyorum, kolay gelsin tekrar.

      Sil
  2. Güncel için teşekkürler bide şarkının linkini alabilir miyim lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.youtube.com/watch?v=wr-buV4tYOA buyurunuz :)

      Sil
    2. Teşekkürler :)

      Sil
  3. Tokyo Ghoul çeviren bir site bulduğuma inanamıyorum ya. Çok teşekkürler gerçekten. Ellerinize sağlık. Umarım devam edersiniz.

    YanıtlaSil
  4. 18.bölümün içinden 19. bölüm çıktı bi el atarmısınız

    YanıtlaSil