We are back bitches.

Pazartesi, Haziran 29, 2015 Residenttt 7 Comments


Herkese merhaba arkadaşlar ben Residenttt. Uzun süreli bir ayrılığın sonunda tekrardan bir güncel ile karşınızdayız. Öncelikle sizden bir ricada bulunacağım. Sitemizin "com" uzantısı için 25 liraya ihtiyacımız var ve sizden bağışlarınızı bekliyoruz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Gelelim hangi serilere devam ediyoruz hangi serilerimizi bıraktık. Hemen başlıyorum ama önce EDİTÖRE İHTİYACIMIZ VAR. Editör olabileceğini düşünen kişiler lütfen bize katılın sayfasındaki editör testini yapıp orada yazan maillere göndersinler.

Öncelikle devam edeceğimiz seriler şunlar: "Tokyo Ghoul, DICE, Dr. Frost, Ayakashi Hisen, Sakamoto desu ga, Black Haze  ve Wonted" yani en azından şimdilik bunlar. Şu anda çevirmen ve editör sıkıntısı yaşadığımız için sadece bunlara el atabileceğiz. Detaylı tabloyu görmek istiyorsanız BURAYA tıklayınız.

Yeni serilerimiz ise mangalarda: "Shougeki No Soma ve Shigatsu wa Kimi no Uso", anime olarak da: "Rokka no Yuusha". Gerekli sayfalar en yakın zamanda sitemize eklenecek. MeisterBrille'nin tatile gitmesinden dolayı bu hafta ve haftaya biraz az bölüm gelebilir.

Güncellerimiz her zamanki gibi PAZAR günleri gelmeye devam edecek.



BHHV:
DICE 34
DR. FROST 24-25
SHOKUGEKI NO SOMA1. CİLT
TOKYO GHOUL  21

Hadi afiyet olsun.


Shokugeki No Soma: 1. Cilt

Tokyo Ghoul: 21

DICE: 34

DR. FROST: 24 25

7 yorum:

  1. Öncelikle hoş geldiniz.Devam edeceğinizi duymak çok güzel oldu.Bıraktığınızda üzülmüştüm ama geri dönerek telafi ettiniz :) Güzel serileri bizimle buluşturuyorsunuz gene :)

    Emeğiniz için Teşekkürler.Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Geri geldiğinize sevimdim valla. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Bu arada bayrak onnumara durmuş. Duyarlı insanları severim.

      Sil
  5. yaptıklarınız için elinize sağlık yapıcaklarınız için kolay gelsin

    YanıtlaSil