AZICIK REBORN GÜNCELİ

Salı, Ocak 12, 2016 Residenttt 3 Comments


Herkese selamlar arkadaşlar. Malumunuz güncellerimizde artık bir rastgelelik hakim. Ne zaman nasıl bir güncel geleceğini ne siz tahmin edebiliyorsunuz ne de biz. İşte biz de böyle bir fansubuz. Aman neyse yapıyoruz işte bir şeyler.
Bu hafta yaptığımız alımlar ile birlikte aramıza yeni çevirmen arkadaşlar katıldı, onlara hoş geldiniz dileklerimizi iletiyoruz ve uzun süreli kalmalarını umuyoruz. Ayın şekilde editörlere de hoş geldiniz demek isterdim ama gelen olmadı. Olsun inanıyoruz bir gün o da gelecek. Balon silici de keza aynı şekilde bekliyoruz. Açtık kollarımızı kucağımıza editör ve balon silici bekliyoruz. Katılmak için lütfen BURAYA tıklayınız.

Bu hafta size kötü haber olarak Shokugeki No Souma'yı bırakma kararı aldığımızı bildiriyorum. Editör gelirse büyük ihtimalle devam ederiz ama şu anda bize ağır bir yük. Ayrıca DICE ve Dr. Frost'un editörü olan arkadaşımız Rayna'da finallerinden vs. başını kaldırıp aramıza tekrar katılabildi. Onun sayesinde haftaya büyük ihtimal ile DICE güncelimizde yer alacak. Bu hafta Dr. Frost yetiştirebildi sadece. Shokugeki No Souma'yı bırakmamızın üzerine yeni bir seri aldık. Bu serinin adı Nozoki Ana(+18). Konusu açık ve seçik. Echii unsurlarını sevenlerin bu seriye de bayılacağını düşünüyoruz. Şimdiden afiyet olsun.


  Bu arada yeni anime serilerimiz sohbet kısmında yazsa da buraya da bir yazayım da malum Türk insanı okumaya üşeniyor. Özeti belki sondadır diye sona bakar.^^ Bu sezon aldığımız yeni seriler: "Schwarzesmarken ve Ajin" serileri. Bu serileri de güncel şekilde gidip bitirmeyi planlıyoruz. Bu arada önceki sezondan kalan Rakudai Kishi No Cavalry bölümleri gelmeye başladı. O da biter herhalde 1 haftaya. Onun dışında Sakurako-san da haftaya bölüm gelmeye başlayacak. O da 1-2 hafta içerisinde biter. Şimdiden iyi seyirler. Sadece alt yazıları indirmek isteyen arkadaşlarımız için divxplanet sayfamız: TIKLA


ACİL EDİTÖR - BALON SİLİCİ - ÇEVİRMEN İHTİYACIMIZ VARDIR. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURAYA TIKLAYIN.

Dr. Frost51 52 

Nozoki Ana01 02 

Overlord7.1 08 


3 yorum:

  1. Yeni gelen arkadaş hoşgeldin :) Yeni seri hayırlı olsun :)
    Emekleriniz için Teşekkürler :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Güncel için teşşekürler uzun zaman bekliyoduk inşallah en kısa sürede editör ve balon siliceler gelir ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni gelenler hoşgelmiş :) Ve teşekkürler^^

    YanıtlaSil