Küçük Güncel (Günceli unuttum çaktırmayın :D)

Pazartesi, Ağustos 08, 2016 Residenttt 7 Comments



 Selamlar arkadaşlar. Yeni bir haftalık güncelden daha hepinize selamlar. Geçtiğimiz hafta malumunuz tercih dönemiydi ve bazı arkadaşlarımızın bazı işleri vardı. Fansubumuz da artık KÜÇÜK bir fansub olduğu için her(neredeyse) serimizden birer bölüm verip bu haftayı kapatacağız. Haftaya artık daha fazla bölüm geleceğini düşünüyoruz. Tahminlerimiz o yönde. 

  Bu haftanın sürprizi olarak Another 0 serimiz var. Another animesinin öncesini anlatan 2 bölümlük bir seri. Çevirip verdik. Afiyetle okuyunuz efenims. Ayrıca Overlord'da da aylık düzene geçtiğimiz için artık İngilizce'yi bekliyoruz. RAW olarak internete düştü, İngiliz fansub normalde bu zamanlarda çıkartıyor. Bugün, yarın İngilizcesi düşer diye tahmin ediyoruz. Eğer çıkarsa haftaya yetiştirmeye çalışırız, olmazsa da artık ne zaman çıkarsa ve biz ne zamana yetiştirirsek. Amaaaan. Hadi görüşürüz.

Haftaya görüşürüz, afiyet olsun.


Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


EDİTÖR-ÇEVİRMEN İHTİYACIMIZ ÇOK YOK. AMA OLUR DA KATILMAK İSTEYEN OLURSA BURAYA TIKLAYIN.

Terror Man01 

Another 0: 1-2  

Dr. Frost 60  61  

Online Okuma için TIKLA.




7 yorum:

  1. Bölümler için teşekkürler. :D

    YanıtlaSil
  2. ellerinize saglik! harika bolumler

    YanıtlaSil
  3. Gençleeer diğer güncel de yorum da bir şey rica etmiştim bir cevap verebilir misiniz? Güncel için de teşekkürler elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tokyo Ghoul devam etme gibi bir planımız yok. Ama başka bir seri isteğin varsa devam edeceklerimiz listesinde var mı yok mu diye kontrol edebiliriz. :)

      Sil
  4. teşekkür ederiz gerçekden özletmiştiniz sagolun cotts serisini es geçmez ve yine başlarsınız inş.

    YanıtlaSil
  5. Overlord bilgilendirilmesi için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil