25 Mayıs Günceli

Pazar, Mayıs 25, 2014 Residenttt 7 Comments


Merhaba arkadaşlar. Yeni bir hafta ve yeni bir güncel. Ekibimizdeki bir çok kişinin sınavı olmasına rağmen size yeni bölümler vermeye çalıştık. 

Aynı zamanda bu hafta aramıza yeni bir editör arkadaşımız katıldı. Kendisi bir nevi yükümü hafifletti. (Sağolsun.)  "AleXander" arkadaşımız DICE ve Makiki's Neighbours serilerinin editörlüğünü yapacağım. Residenttt ise Noragami ve The Devil King is Bored serilerini editleyeceğim. Bu arada çevirmenlerimizden RockMusic__, Noragami'yi çeviren yeni arkadaşımız.  Şimdiden herkese kolay gelsin diyoruz. 

Bu güncelde aynı zamanda Samurai Flamenco serisinin elimde kalan altyazılarını paylaşıyorum. Hepsi Horriblesubs uyumludur. İndirmek isteyen altyazıları kullanabilir. 

Aynı zamanda Mikakukin de Shinkoukei çevirisi de devam edecek arkadaşlar. Çevirmenimiz tekrar aramıza katıldı.

Bunun dışında Detective Conan ve M3, haftaya kaldığı yerden devam edecek arkadaşlar. Bu hafta en üstte de belirttiğim gibi arkadaşlarımızın vize, tez ve sınav haftası.

Bu arada tekrar hatırlatayım, artık animelerin indirme linkleri güncellerde yayınlanmıyor. Sayfalarına gidip indirebilirsiniz.

Fazla uzatmadan linkleri vereyim. Afiyet olsun :)
Bu arada herkesin kandili mübarek olsun.


[Yorum yapmayı unutmayalım :)]



The Devil King is Bored: 2. Bölüm


7 yorum: