Duyurular ve İyi Bayramlar

Pazartesi, Ekim 06, 2014 Unknown 2 Comments


İyi bayramlar!

Bu hafta bir bayram günceli yapmaya çalıştık ancak doğru düzgün bir şeyler toparlayamadık ne yazık ki. Bu yüzden güncelimiz pazar çıkacak, o sırada da bu sonbahar/kış planlarımızı ve duyurularımızı yapacağız.

Öncelikle acil tecrübeli/tecrübesiz encoder ve editör arıyoruz. Çeviri ekibimiz genişlediği halde buna orantılı editör alımı yapamıyoruz dolayısıyla serilerimiz yavaşlıyor.

Bu sonbahar ve kış sezonundan yeni bir seri almayı planlamıyoruz, önce elimizdeki serileri tamamlayıp daha sonra da Re:_Hamatora'nın ilk sezonu olan Hamatora the Animation gibi serilerle ilgileneceğiz. Yine de yoğun istek nedeniyle Hitsugi no Chaika'nın 2. sezonuna bir çevirmen bulmaya çalışacağız. Bulabileceğimize veya günü gününe çeviri vereceğimize söz vermeyelim ama en azından çeviri düzeyini yüksek tutacağımıza inanıyoruz.

Okullar açıldığından beri düzenimizi oturtup güncellerimizi belirli bir seviyede tutmaya çalışıyoruz, umarız en yakın zamanda haftalık yedi bölüm civarına vardığımız bir güncel sistemini oturtmuş olacağız.

Anlayışınız için teşekkürler yorumlarınızı/düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Sizin de düşünceleriniz doğrultusunda bu sezonun serilerinden almaya çalışabiliriz.



Not: Gerçekten editör ve encoder lazım çekinmeyin gelin!!! Biz de destek oluruz.

Şarkı YouTube kanalımızda çevirili. Buyurun videosu
da burada. Bayramda bir hediyemiz olsun istedik.

2 yorum:

  1. Hayirlisi. Kurban bayraminiz kutlu olsun

    YanıtlaSil
  2. Zaten elde devam eden bayağı seri var, her şey yavaş yavaş rayına oturur yakında inşallah, Hitsugi no Chaika'nın 2. sezonu harika olur doğrusu, şimdiden ellerinize sağlık

    YanıtlaSil