31 Ağustos Günceli

Pazartesi, Ağustos 31, 2015 Residenttt 7 Comments



   Herkese selamlar. Bir pazartesi güncelinde daha birlikteyiz. Öncelikle geçmiş 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutluyoruz. Hemen serilerle ilgili vs. vs. durumlara geçiyorum.

    Bu hafta aramıza katılan balon siliciler, çevirmenler ve 1 EDİTÖR ile serilerimiz daha da hız kazandı. Öncelikle Overlord serisinden 2 bölümümüz var. Zaten 7. bölümde olan güncele çok az kaldı.
 
    Bunun dışında İngilizce çevirisi bitmiş olan Black Wind adlı webtoona başlıyoruz ve bu hafta da o seriden 2 bölümle başlıyoruz.(Toplam da 39 bölüm.) Bu arada 1 tane daha editör geldiğinde sıkıntı çekmeyeceğimizi düşünüyorum.(2-3 olsa süper olur da... :D Hayaller işte...)

   CoDS'dan bir bölüm, DICE'den ise 2 bölüm mevcut.(2 haftadır DICE'de gelişme yaşıyoruz. :D) Hele ki DR. Frost'dan bu hafta tam 7 bölüm var. Gayet hoş sayılara ulaştık bu hafta gerçekten. Onun dışında Shigatsu'dan 1, Soma'dan da 2 bölümümüz var ve haftalardır unutulan Tokyo Ghoul'dan da 1 bölümümüz mevcut. Tokyo Ghoul'a ara verme sebebimiz ise çevirmen ve editörünün bi anda gruptan ayrılmasıydı.(Hiç bir şey söylemeden.)

   Kısaca bu hafta uzun zamandır vermek istediğimiz dolu dolu bir güncel ile karışınızdayız. Şimdiden afiyet olsun. İyi okumalar.                  


  Lütfen yorum yapmayı unutmayalım.

DICE:  43 44

Black Wind:  00 01

Overlord:  02 03

CoDS:  35

Dr. Frost: 39 40 41 42 43 44 45

Shigatsu wa Kimi no Uso: 12 

Shokugeki No Soma15 16

Tokyo Ghoul:  25

7 yorum:

  1. Gozlerimiz 2 haftadir senlik ediyor! ellerinize saglik!
    dr frost icin ozellikle cok ama cok tesekkur ederim!

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler yalnız overlord editinde bir sorun var galiba bazı kutular boş onunla ilgilenirsiniz umarım

    YanıtlaSil
  3. Valla bende katılmayı dusunuyordumda işler beni bırakmıyor Elinize sağlik

    YanıtlaSil
  4. Müthişsiniz :D Emekleriniz için çok Teşekürler :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık arkadaşlar, hep böyle güncellerle karşılaşsak diyecektim ama o sefer de şımarır, daha fazlasını isteriz... Azıtırız. xD

    YanıtlaSil