21 Eylül Günceli

Pazartesi, Eylül 21, 2015 Residenttt 6 Comments



  Herkese bir Pazartesi gününden tekrardan selamlar. Editör arayışlarımız hala devam ediyor. Çevirmen açığımızı kapattık ve yolumuza devam edeceğiz. Tek sıkıntımız editör ihtiyacımız. Editörlük başvurularınızı bekliyoruz. Sadece saçma sapan ve salak salak şeyler söylemeyin başvuru yaparken.

  Bu hafta Black Wind'de olaylar başlıyor sonunda. Heyecan artıyor. Büyücüler ortaya çıkıyor. Belki haftaya daha fazla bölüm gelebilir.

 Souma'nında çevirmen açığını kapadığımıza göre yolumuza devam edeceğiz. Ama editör olmak isteyenleri bu seriye de bekliyoruz. Çünkü serinin editörü son sınıf olduğu için üniversitesi sınavına hazırlanacak.

  Ayrıca sonbahar sezonunda alacağımız animeleri de bu güncelde duyuruyoruz. Şimdilik belirlediğimiz animeler: "Onsen Yousei Hakone-chan, Rakudai Kishi no Eiyuutan ve Subete Ga F Ni Naru" serileri. Bu seriler dışında bir seri daha alacağız. Ayrıca bu sezon aldığımız Rokka No Yussha'da çevirisi bitti ve düzenlemesi yapılıp yüklenecek maximum 1 hafta içerisinde sayfasından tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz. Şimdiden herkese afiyet olsun. İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle. Şimdiden iyi bayramlar. (Malum haftaya bayram belki güncel falan vermeyiz de bölüm depolarız :) )

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz.


Black Wind:  03

Overlord:  05

Dr. Frost:  47 48 49

6 yorum:

  1. Elinize sağlık. Dr Frost ilgimi çeken bir seri. Biraz daha biriksin başlayayım. Maraton yapmalık malzeme bulunsun. :v

    YanıtlaSil
  2. dr frost icin cok cok tesekkur ederim. :D

    YanıtlaSil
  3. Dice ve Cods okuyorum sizden neyse nasip değilmiş,yinede ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Güncel için teşekkürler.Mahoukanın sonunda noveli çevirilmeye başlanmış, artık mangalarınıda sizden bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Dice olsaymıs ıyıymıs elinize saglık sarkının ısmını yazarmısınz

    YanıtlaSil