5 Ekim Günceli

Pazartesi, Ekim 05, 2015 Residenttt 5 Comments

(Sanırım böyle dürtülmelere ihtiyacımız var :D)


    Öncelikle bayram sonrası güncelimize hoş geldiniz. Ooo bayram sonrasıdır fazla bölüm olur gibi düşündüyseniz baştan söyleyeyim yanılıyorsunuz. Okulların açılması ile bazı arkadaşlarımız lise son sınıf olduğu için yıl boyunca aramızdan ayrıldılar. Onlara bu yıl içerisinde başarılar diliyoruz.

   Bu sezon anime serisi olarak "Subete Ga F Ni Naru, Onsen Yousei Hakone-chan, Rakudai Kishi no Eiyuutan, Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru ve belki ValkyrieDrive: Mermaid" serilerini çevirip huzurunuza sunacağız.

    Bunların dışında bu hafta DICE ve Overlord yok maalesef.(Haftaya gelmesi ümidiyle.) Onların yerine 2 bölüm SOUMA, 2 bölüm Black Wind ve 1 bölüm de Dr. Frost var. Dr. Frost serisinin yarısından fazlasını da bitirmiş duruma geldik. 88. bölümle birlikte durdurulmuş çevirisi.

   Şu anda 3 editör olarak çabalıyoruz. [Rayna, bin, Residenttt] Eğer ki ben bu seriyi istiyorum, yapmak istiyorum bu işte yetenekliyim photoshop'u müthiş kullanırım, müsait zamanım da var katılıp size yardım etmek istiyorum diyorsanız lütfen editör olarak başvurun. Başvuru yapmak için ise yukarıdaki bize katılın butonuna bastığınızda her şey açık bir şekilde yazıyor.

   Sanırım fazla kafa ütüledim. Anime bölümlerini indirmek için lütfen yukarıdaki serilerimiz kısmından serinin sayfasına gidin. Orada linkler mevcut.

     Eğer buraya kadar okumuşsanız gerçekten teşekkür ediyorum. Artık fazla uzatmadan bölümlere geçiyorum. Lütfen değerli yorumlarınızı bizimle paylaşın. (Bu arada online okuma yerine atacak arkadaşlar 1-2 gün gecikmeli atarlarsa seviniriz.)




Black Wind:  04  05

Shokugeki No Soma:  17 18

Dr. Frost:  50 


5 yorum:

  1. arigatooo minnasan hontoni arigatoooo

    YanıtlaSil
  2. who is that song?please tell me by the way

    YanıtlaSil
  3. Yemekler gelmiş :D Teşekkürlerr

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık arkadaşlar, yine eğlenceli bir güncel... Özellikle, Frost için. Diğer seriler beklediğim bölümlere geldiğinde, çok daha iyi olacak. Şimdilik, beklemedeyim.

    Kolay gelsin.

    -CloudT

    YanıtlaSil