Mini Güncel

Salı, Ekim 20, 2015 Residenttt 4 Comments


Öncelikle herkese merhabalar. Bu haftaki güncelimizde her ne kadar üzülerek de söylesem, gülerek de söylesem sadece iki bölümümüz var. Bu yüzden acil olarak editöre ihtiyacımız var.(Ama lütfen cam aç, onu aç, yerim seni, yalarım seni gibi isteklerle gelmeyin.)


   Fazla bir şey yazmaya da gerek görmüyorum bu güncelde 2 bölüm Black Wind var. Editleri için Sphenks'e teşekkür ediyorum. Diğer serilerimizde de çevirilerimiz bulunuyor ama editör(ler) olacağını düşünüyorum. Bakalım haftaya göreceğiz. Hoş animelerimiz geliyor şükür. Onları takip edebilirsiniz sayfalarından.

     Yorum yaparsanız da sağolun. (Çoğu kişi yapmasa da... Mesela son günceli 500 kişi olmuş 5 yorum. Sağolsunlar düşünmüşler yorum atmışlar.)


Black Wind:  06  07




4 yorum:

  1. Güncel için teşekkürler. :) Black Wind biraz daha birikirse başlayacağım. :D Editörde bulursunuz umarım. Kıtlık felan var herhalde. :D

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, arkadaşlar.

    Editör sıkıntısı her yerde yaşanan bir durum, sadece size özel değil. Bazı çeviri toplulukları da, çevirmen bolluğu yaşarken, editör olmadığından sıkıntı yaşıyorlar. Yada, her ikisi de olmayabiliyor ama işin özü, editör sıkıntısından ibaret.

    Aslında, parayla yaptıracaksın, bak o zaman nasıl ürüyorlar...

    Bu bir yana, iyi bir şekilde devam ediyorsunuz, moralinizi sakın bozmayın. Bir çok bildiğim topluluğa göre iyi bir ivmeniz var. Tam tersini söyleyenler çıkabilir, dinlemeyin.

    Elinize sağlık ve şimdiden bir sonraki güncel için, kolay gelsin.

    İyi günler.

    -CloudT

    YanıtlaSil
  3. güncel için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. güncel için teşekkürler =)

    YanıtlaSil