2016SGOG2017İGO Güncel

Pazar, Ocak 08, 2017 Residenttt 9 Comments



  Selamlar. Öncelikle hemen başlığa açıklık getiriyorum: "2016'nın Son Günceli Olması Gerekirken 2017'nin İlk Günceli Olan Güncel". Sözde yılbaşında verecektik bu günceli ama olmadı, şimdi veriyoruz.

  Öhöm öhöm bayağıdır görüşemiyoruz ya. Nasılsınız millet? Bize de nasılsınız gibi sorduğunuzu duyar gibiyim.(Kimse sormadı.) Öncelikle uzun süredir yoktuk. Bunun öncelikli sebebi sınavlar/vizeler/finaller bir diğer sebebi de editör olmaması. Çünkü editör arkadaşlarda genel bir sorun olarak gir çık yapma sıkıntısı oluyor da. Ondan bir türlü toparlayamıyoruz. Bakalım aramıza yeni arkadaşlar katıldı onlarla nasıl ilerleyeceğiz. Öncelikle şu anki kadromuzu yazayım.

Residenttt[Kurucu, Editör]
Utopia[Çevirmen]
Sezihime[Azcık aktif, Çevirmen]
SweetPicklePie[Çevirmen]
Celenaris[Çevirmen]
Meiyo[Editör gibi bir şey]
Viveyn[Editör]

Kadro bu şekilde şekillendi yakında devam ettiğimiz etmediğimiz seriler kısmını da güncelleyeceğiz(güncelledik), oradan da hangi seriler nasıl devam edecek görebilirsiniz.

Şimdilik devam edeceğimiz serilere geçelim. Öncelikle Overlord devam ediyoruz zaten aylık seri veririz bir şekilde. Dr. Frost'a da bir şekilde topallayarak falan devamız. Good Night World yeni manga serisi yabancılar da kafalarına göre veriyorlar da bu seriye Overlord güncele geldikten sonra ağırlık verip güncele gelmeyi düşünüyoruz. Nozoki Ana 1-2 haftaya devam ediyoruz.  Bıraktığımız seri olarak da aslında bıraktığımız değil de devrettiğimiz Terror Man. Terror Man'a artık WebtoonTR devam edecek oradan okuyabilirsiniz.

Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


EDİTÖR İHTİYACIMIZ VAR.  OLUR DA KATILMAK İSTEYEN OLURSA BURAYA TIKLAYIN.


 Dr. Frost65  66  67  

 Overlord20  21  

Good Night World01 



9 yorum:

  1. Baya özlettiniz :) Tekrar gelmenize sevindim :)
    Günceldeki Emeğinize sağlık Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Tekrardan hoşgeldiniz arkidişler, bu alemin en istikrarlı gurubu olduğunuz böylelikle tescillenmiş oldu :D , bölümler için ellerinize ve emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. bölümler için tşkler de siz yaşıyomuydunuz la?

    YanıtlaSil
  4. arigato özlettiniz

    YanıtlaSil
  5. Sizin icin öldu demislerdi cok guzel yasiyormussunuz teskurler

    YanıtlaSil
  6. Mahouka geleck mi ???? Ceviri icin tesekkurler

    YanıtlaSil