Oha Bu Ne? Günceli

Pazar, Şubat 26, 2017 Residenttt 8 Comments



Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zaman sonra tekrardan görüşebildik. Bu süreçte aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu ve sanırım her güncelde dediğim gibi işler yavaştan hızlanmaya başladı. Çünkü önceki dediklerimde bölümler yavaş yavaş elimde birikiyordu ama şimdi 3 gün gibi kısa bir sürede birikti. Umarım bu böyle devam eder.

Öncelikle sizlere serilerimiz hakkında birkaç şey söyleyeceğim. Artık serilerimiz güncellerimizle birlikte anlık olarak online okumaya yüklenecek ve indirme linkleriyle birlikte diğer sitelere 2 hafta sonra yüklenecek. Online Okuma sitesi oalarak serimanga.com'u kullanıyoruz ve herkesi bekliyoruz.

Bunun dışında aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Bunlar Pottibore(editör) ve CincuDeid(çevirmen). Ayrıca Pottibore yeni kapak sayfalarımızı yapmaya da başladı. Kısaca Unity Fansub yenilenmeye gidiyor. CincuDeid'in de çevirmeye başlayacağı seri yakında duyururuz. Ayrıca Nozoki Ana çevirileri de gelmeye başladı yakında pistlerde görebilirsiniz.

Şimdilik yazacak bir şey kalmadı. O kadar süre geçiyor ama yazacak bir şey kalmıyor. Sıkıntı yok artık bir dahaki güncele. Bu arada discord sunucusu açtık. Nezih discord sunucumuza gelmek isterseniz alttaki resme tıklayarak gelebilirsiniz.


Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


 OLUR DA KATILMAK İSTEYEN OLURSA BURAYA TIKLASIN.


 Dr. Frost68-75 

 Overlord22  

Good Night World02 

8 yorum:

  1. bölümler için teşekkürler :3
    yeni gelenlere de hoşgeldin diyelim ^^ hepinize kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Emeğe saygı teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni katlan arkadaşlara hoşgeldin diyorum ve bölümler için teşekkürler Overlord'un gelmesine sevindim. Kolay gelsin hepinize:D^^

    YanıtlaSil
  4. İnsanın tükürdüğü yere ayak basması ilginç bir şey diyorlar doğru mu? ��

    YanıtlaSil
  5. Emeğinize sağlık.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık basarılar

    YanıtlaSil
  7. Yeni bölümler için teşekkürler, ellerinize sağlık .

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil