Kakaeditör2001 günceli

Pazartesi, Mart 20, 2017 Residenttt 9 Comments

 


   Merhabalar güzel okuyucular. Ben Utopia ve bir güncelle daha karşınızdayız. Bu hafta, ufak da olsa bir şeyler yapmaya çalıştık çekirdek grubumuzla. Ancak ne yazık ki yine birtakım tatsızlıklar yaşadık. Tatsızlıkların asıl sebebi ise; kendi hariç tüm fansubları dandik gören, milletin editine, çevirisine laf atmayı seven fansub; Sadscans idi. Siz de fark etmişsinizdir, bu adamlar kendilerini nimetten sayıyorlar. Millete laf atmadan iki düzgün güncel veremiyorlar. Kronik hit yoksunluğu var bu zındıklarda. Neyse mesele nedir diye soracak olursanız... Aslında hikaye çok çok uzun zaman öncesine dayanıyor. Ama bu başka bir güncelin konusu. Size tavsiyem; "Husumet Başlangıcı" isimli güncelimizi kaçırmamanız. Bugün sadece özet geçiyoruz. Neyse 1 sene önce bu herifler kurulduğundan beridir aramız limoni idi. Ancak Unity Fansub olarak seviyeli duruşumuzu bozmak istemediğimiz için bu zamana kadar sessiz kaldık. Ta ki bunlar 20.35 sularında discordumuza gelip bize tekrar bulaşana kadar.



    Burada yalnızca hakareti kesip verdik. Ancak discordumuza gelip bakarsanız, görürsünüz ki, öncesinde kendilerine söylenmiş hiçbir şey yok. Sıkıntının başı, her zamanki gibi; kakaeditör2001. Tabi olay böyle başlayınca bizler de gidip "Eeeeey Sadscans, yav sen kimsin?" demeyi ihmal etmedik. Ancak bu haddini bilmez, akılsız, edepsiz adamlar durmak bilmiyordu. Aramızda uzun uzadıya bir kavga yaşandı. En son kakaeditör2001'e dersini verip postaladık. Adminimiz Residenttt "Yahu bunlar çok zavallı ya." diyip bizi sakinleştirmese olaylar daha da uzayabilirdi. Neyse ki muhabbet bu şekilde kapandı. Sonra tabi bu bozuk lahanalarla aramızda yaşanan sorunları çözdük. Bu ateşkesin şerefine ortak bir proje bile yaptık. (Chi no Wadachi serisi. serimanga.com'dan inceleyebilirsiniz)
Artık Sadscans'le sevgi pıtırcığıyız. Chatlerde birbirimize kalpler atıyoruz. Bu yüzden lütfen karşı tarafı kıracak yorumlar atmayın :d

   Son olarak; Boku Wa Mari No Naka serisine başladık. Serimiz Aku no Hana'nın mangakası, Oshimi Shuuzou'nun ilginç bir serisi. Aşık olduğu kızın bedenine hapsolan bir neeti anlatıyor. Diğer serilerimiz de gördüğünüz gibi devam ediyor. Nihayet bu olaylı güncelimizin de sonuna geldik. Hepinize iyi okumalar dilerim.

   NOT: Bundan sonra artık bölümler direk serimanga.com 'da sonra güncelde toplu olarak.


Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


 OLUR DA KATILMAK İSTEYEN OLURSA BURAYA TIKLASIN.


 Nozoki Ana31-32 

 Overlord23-24  

Mahouka Koukou No Rettousei: 13 

Boku Wa Mari No Naka27 

9 yorum:

  1. 2 edıtı olmayan kısıler bıze laf atıo :d zaten 3-5 tane serılerı var yarısı bızle ortak :d

    YanıtlaSil
  2. Boku Wa Mari No Naka 'ya başladığınıza sevindim hayırlı olsun :) Ellerinize sağlık :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Yapılan yorum zaten bir çocuk tarafından yazılmış gibi İlker en doğrusunu yapmış. Unity Fansub'ı kurulduğu ilk günden beri beri takip eden ve felsefesini iyi bilen biri olarak şunu söylemem gerek ki Unity "Kalitesiz güncel vereceğime hiç güncel vermeyeyim" mantığına sahip bir ekiptir. Bu sebeple yaptıkları işler kaliteli olur.

    Böyle olaylara takılmak yok, tam gaz kaliteli projelere devam :) Hepinizin eline sağlık ve kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Bu uzgun edıtor hep bole ya takmayın kafanıza bır ıkı konusr susar. Anca arkanzdan konusr yuzunuze soyleyemz. Sız serılerınıze dıkkat edın uzgun scans calmasın hep serı calıolar :d

    YanıtlaSil
  5. Ovelord Novel Çevirisi Epik Novel Üzerinden Okuyabilirsiniz.Çevirisini Ben yapıyorum Haberiniz ola

    YanıtlaSil