Bir Değişik Güncel

Pazar, Nisan 23, 2017 Residenttt 4 Comments



Merhabalar sevgili takipçilerimiz! Ben Sezihime. Beni özlediniz mi? (Özlemediler.) Her ne kadar üniversite yüzünden biraz uzak kalmış olsam da, bugün 3. yılımızın 3. ayı şerefine bir değişiklik yapıp günceli ben yazmaya çalışacağım.(Not: 3 yıl geçtiğini unutmuşlar, normalde 3. yılda güncel verilecekmiş...) Benim için de ilk olacak, o yüzden bol şans dileyin. Bu vesileyle sizlerle biraz kaynaşmış olmak için dertleşelim mi?
Ah okurlarımız, olay şu ki başka bir şehre üniversite okumaya gelmiş bulunuyorum. Dersler, yoğunluk vb. sebeplerden bu aralar çeviri yapamıyorum. Başka bir şehre alışma aşaması da ilk başta biraz zorladı ama şu an iyiyim. Hal böyle olunca her ne kadar istemesem de biraz kopmak durumunda kaldım. Neyse ki ilk senemi neredeyse bitirmiş bulunuyorum. Bir yandan da adminimiz Ilker tarafından çeşitli gıcıklıklara maruz kalıyorum. (help) Bu arada buradan vize haftası survivorlarına sağ çıkmalarından dolayı bir alkış, sağ çıkamayanlara bir dakikalık saygı duruşu alalım ve uzatmadan başlayayım o zaman.

Öhöm, bu güncelimizde sizlere bir bölüm Overlord, 5 bölüm Nozoki Ana, 2 bölüm  Boku wa Mari no Naka, 6 bölüm Dr. Frost ve 7 bölüm Good Night World ile geldik! Ekibimiz olarak gönül istiyor ki size her hafta ziyafetle gelelim, ama umarız beklentilerinizi karşılıyoruzdur. Tüm zorluklara rağmen yılmadan hala sizler için çalışıyoruz. Yaz tatilinin yaklaşmasıyla daha aktif olma ümidimiz var, bu yüzden bekleyin! Şu aralar mangalar üzerinden gidiyoruz ama anime bekleyen takipçilerimiz varsa yazın anime ile dönme düşüncesindeyim. Animesever takipçilerimiz varsa duyurulur. Bu güncelde sizi birazcık eğlendirebilmiş olmayı umarak, yazacak daha fazla şey bulamadığım için burada bitiriyorum. Umarım çok berbat olmamıştır. Hepinize hayırlı haftalar ve keyifli okumalar dileriz!

Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


 OLUR DA KATILMAK İSTEYEN OLURSA BURAYA TIKLASIN.


 Nozoki Ana33-34-35-36-36.1 

 Overlord25  

Good Night World: 13 

Boku Wa Mari No Naka28-29 

Dr. Frost28-29 

NOT: Yükleme linklerini gelecek hafta bu başlığın içerisine ekleyeceğim.

4 yorum: