Yeniler Günceli

Pazar, Mart 02, 2014 Residenttt 3 Comments



Merhaba arkadaşlar ben Residenttt.Güzel bir şarkı ile girişimizi yapalım.Bu hafta yeni arkadaşlar katıldı aramıza onların katılması ile birlikte yeni serilerde geldi haliyle. Öncelikle manga ve webtoonlarımızdan bahsedeyim biraz.

  Noragami'yi askıya alacaktık ama almayalım dedik bu hafta Noragami-2 karşınızda.Bon Clay sağolsun çevirdi ve bende editleyebildiğim kadarıyla editledim.


  Diğer bir serimiz DICE: The Cube that Changes Everything adlı webtoon serisi. Gerçekten sürükleyici bir hikayesi var ben editlerken zevk aldım. Bu seriyi yeni gelen arkadaşlarımızdan RockMusic__  çeviriyor. Hikayesinden kısaca bahsetmek gerekirse herşeyin başı zar :D Bir zar atıyorsunuz ve ona göre hayatınız değişiyor. Umarım sizde beğenirsiniz.

  Aho Girl isimli ecchi ve 4-koma serisini de haftalık 1 ya da 2 bölüm olarak vermeye başlayacağız arkadaşlar. Bugün 1. bölümü vereceğiz haftaya 2-3 veya sadece 2 gibi devam edecek. Bunun çevirmeni ise Sakuragi Hanamichi arkadaşımız. Kendisi bu hafta bize en çok katkı sağlayan isimlerden biri. Sağolsun..

  Makisi's Neighbours  isimli webtoon'u da Sakuragi Hanamichi arkadaşımız çeviriyor. Oda güzel bir komedi serisi umarım beğenirsiniz. Bu haftalık manga güncelimiz bu kadar, aşağıda da kısaca animelerden bahsedeyim.

  Artık her hafta alıştığınız gibi Mikakukin De Shinkoukei 2 bölüm olarak yine güncelimizde. Her hafta 2 bölüm olarak çevirmeyi düşünüyoruz ama haftaya güncele geleceğiz büyük ihtimalle :) O yüzden haftalık 1 bölüme geçeceğiz. Bu serinin çevirisi içinde StratoScream'a teşekkür ediyoruz.

  Z/X: Ignition serisine de başladık arkadaşlar. 9 bölümlük güzel bir seri. İlk bölümden itibaren çevirmeye başladık. Çevirisini ve encodeunu ZOTE arkadaşımız yapıyor. Teşekkür ediyoruz ona da.

  Samura Flamenco animesini Animesue ile birlikte yapmaya karar verdik. Burakesan encodeunu yapacak ve Bon Clay'da çevirisini yapacak. Samurai Flamenco izleyicileri için güzel bir haber olduğunu düşünüyorum. Yardım için Animesue'ye ve Burakesan'a teşekkür ediyorum.

 Hemen linklere geçiyorum:

 Noragami(Manga): 2. Bölüm

 DICE(Manga): 1. Bölüm

Aho Girl(Manga): 1. Bölüm

Makiki's Neighbours(Manga): 1. Bölüm

Mikakukin de Shinkoukei: 5. Bölüm

                                           6. Bölüm


Z/X Ignition: 1. Bölüm
                     
                     2. Bölüm





3 yorum:

  1. Elinize sağlık arkadaşlar :) Grubunuzu yeni gördüm. Hayırlı olsun. Serileriniz güzel kolay gelsin emeği geçen arkadaşlara :D

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık! nice günceller le görüşürüz umarım :)

    YanıtlaSil
  3. başlayın su diceyi cevirmeye lütfen

    YanıtlaSil