Güncel Günceli

Pazartesi, Şubat 01, 2016 Residenttt 7 Comments


Selamlar arkadaşlar. Yeni bir güncelle daha karşınızdayız. Bu haftaki güncelimizde klasikleşmiş şekilde 2 bölüm Nozoki Ana var. Ayrıca uzun zamandır gelmeyen Black Wind var. Ayrıca DICE ve Overlord yetişsin diye bekledim de yetişmedi. Sağlık olsun. Artık haftaya DICE kaç bölüm olur bilmiyorum da Overlord'da güncele geleceğimizi söylebilirim. 

Geçen hafta, bu hafta bir sürprizimiz olacak diye bir şey söylemiştim. O sürpriz beta sürümü ile geliyor. Çünkü daha düzenleme aşamasındayız. O da bizim yeni manga okuma adresimiz. Girmek isteyenler TIKLASINLAR. Eğer bir hata veya bir şey görürseniz bize bildirin. Şimdilik düzenleme ve hatalarını kapatma aşamasındayız. Çok yakında tüm hataları gidereceğiz ve daha düzgün bir şekilde devam edeceğiz. (PHP kodlarından anlarım diyen varsa bekleriz. İletişim adreslerimiz bize katılın sekmesinde bulunuyor.)

Bunların dışında bu hafta çok sakin geçti. Bütler falan derken bayağı sessiz sakin bir haftaydı. Şimdiden size iyi okumalar. Bu arada bu haftaki güncelimiz online okuma sitemizde mevcut. Girip direk okuyabilirsiniz.



Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


ACİL EDİTÖR - BALON SİLİCİ 
İHTİYACIMIZ VARDIR. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURAYA TIKLAYIN.

Nozoki Ana07 08 

Black Wind09  10 

Ajin(Anime)3

Scwarzesmarken(Anime)1

7 yorum:

  1. Nozoki Ana için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Başta Scwarzesmarken diğer seriler için ellerinize sağlık ^_^

    YanıtlaSil
  3. Barış Manço'yu unutmamanıza sevindik.

    Güncel için teşekkürler arkadaşlar.

    -Cloudt

    YanıtlaSil
  4. Online okuma gayet güzel olmuş :)
    Günceldeki emeğiniz için Teşekkürler :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Sanırım çok geriden takip ediyorum sizi ama sormak istiyorum tokyo ghouldan tamamen vaz mı geçildi? Siz baştan başladığınız için sizden takip etmek istemiştim ben ama hiçbiryerde bulamadım ? Bu arada diğer günceller için teşekkürler. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telif vs. için devam edilmeme kararı alındı. Geldiğimiz bölüme kadar mediafire adresimizde falan bulabilirsin. :)

      Sil