YGS Sonrası Ufak Tebessüm Günceli

Pazar, Mart 13, 2016 Residenttt 6 Comments


     Herkese selamlar ve geçmiş olsun. Tüm yıl çalıştınız veya çalışmadınız ama bir sınavı atlattınız. Ne kadar kolay geldiyse veya gelmediyse, takmayın kafanıza. Sonuçta bir sınav. Hayatınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Bizim ekimizden de sınava giren oldu tabii ki. O yüzden yaklaşık bir aydır neredeyse cevap bile alamadım bazı kişilerden. Bu sebepten dolayı öyle çok bir bölüm vermeyeceğiz ama yine de bölüm vereceğiz.

      Bu haftaki güncelimizde mangalarımız olacak ve animelerimiz olacak klasik olarak. Ayrıca şu ana kadar 2 tane film çevirdik fansub olarak onların da altyazılarını paylaşacağım. Onun dışında onlara sayfa da açacağım. Bu iki filmden birisi MeisterBrille'nin çevirmiş olduğu "WHO AM I", diğeri de benim yani "Resident" ve "Sezihime"nin çevirmiş olduğu "Alvin and The Chipmunks: The Road Chip". Şimdiden iyi okumalar ve izlemeler. Haydiyin görüşürüz. İyi haftalar.

 
(Temsili ama temsili değil. :D)

Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


EDİTÖR-ÇEVİRMEN-UPLOADER İHTİYACIMIZ VARDIR. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURAYA TIKLAYIN.



Nozoki Ana14 15 

CoDS: 38  39 

DICE51

Dr. Frost53

Ajin(Anime) 6 7 8

Who Am Iİndir

Alvin and The Chipmunksİndir

6 yorum:

  1. Güncel için teşekkürler elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Nozoki Ana için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. cods için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Emeğiniz için Teşekkürler ellerinize sağlık Unity ailesi

    YanıtlaSil
  5. "Who am i" filmi iyiydi. Yani, çok abartı bir film değildi ama en azından kötü değildi. İzlerken canınızı sıkmıyor eğer ki tür olarak hitap ediyorsa... Bunun dışında Alvin ve Sincaplar'ın filmini bekliyorum ama Türkçe dublaj olarak çünkü ailece izleyeceğiz. Diğer filmleri de güzeldi, umarım bu da güzeldir.

    Manga'lar için de ayrıca teşekkürler; her zamanki gibi.

    Elinize sağlık arkadaşlar.

    - CloudT

    YanıtlaSil