14 Ağustos Günceli

Pazar, Ağustos 14, 2016 Residenttt 7 Comments


Selam arkadaşlar bir küçük UNITY FANSUB günceliyle daha karşınızdayız. Overlord'un İngilizcesi sabah çıktı, haftaya okutturmaya çalışacağız. Olmadı 2 haftaya en geç gelir Türkçe olarak. Bu hafta da vereceğimizi söylediğimiz Mahouka Koukou no Rettousei'den sonunda bölüm veriyoruz. Ayrıca 2 bölüm de Terror Man veriyoruz. Dr. Frost'tan da bölüm vermek isterdik ama çevirmen skypeden hiçbir şey söylemeden engelledi ve sildi. Ne diyelim yeni çevirmen arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca Mangaizm ile birlikte Boruto: Naruto Next Generations serisini yapacağız.

Başka da yazacak bir şey aklıma gelmedi haa. Neyse ne, işte bu kadar. Afiyet olsun, iyi okumalar.

Bu da şu anda dinlediğim şarkı. Belki siz de dinlersiniz.



Lütfen bir teşekkürü eksik görmeyin.


EDİTÖR-ÇEVİRMEN İHTİYACIMIZ VAR.  OLUR DA KATILMAK İSTEYEN OLURSA BURAYA TIKLAYIN.


Terror Man02  03 

Mahouka Koukou no Rettousei05  


Online Okuma için TIKLA.

7 yorum:

  1. Mahouka serisi Hanta tarafından devam ediyordu galiba. Bıraktılar mı? Haberim yok ama şimdi burada görünce merak ettim.

    O çevirmende biraz genç biri belli ki ya da kafasında öyle. Devam etmeyecekse de açıkca söyleyebilirmiş. Garip garip hareketler.

    Terror Man serisi de fena görünmüyor ve Overlord serisini de yeni okudum. Devam ettiğinizi unutunca devam ettim. Neyse zaten aylık seri. XD

    Elinize sağlık arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  2. Emeğiniz için Teşekkürler :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Ooo siz anime'si yayınlanan seriye başlamışsınız. Bak bu da güzel bir haber. Manga'sına başlamamıştım o halde başlayayım.

    YanıtlaSil