Gereken Duyuru Günceli

Cumartesi, Aralık 26, 2015 Residenttt 8 Comments

BAŞVURU GELDİĞİNDE BİZ(önce biraz heyecan, sonrası... Bari küfür etmeyin daha başvururken.)

Merhaba arkadaşlar. En son ne zaman güncel yazısı yazdık hatırlamıyorum ama yeni bir güncel ile karşınızdayız(mı acaba) sonuçta. Fansubumuz çok az kişinin bildiği (bilen ve takip eden belki karadevil ve vgrkaya vardır) gibi Şubat 2014 yılında kuruldu. En parlak zamanımızı da 2014 yazında yaşadık. O yazdan sonra ben üniversite sınavı için fansubda pasif duruma geçtim ve arkadaşlara emanet etmiştim ama maalesef onlar pek idare edemediler. Kasım ayında bir güncel verdik ve bu Haziran ayına kadar güncel veremedik. Sınavlarım bittiği gibi geri döndüm ve fansubu toplamaya çalıştım, çalıştım ve çalıştım. Başlarda her şey çok güzel gidiyordu. Eski fansubda olan 3-4 kişilik bir ekiple başladık gelenler, gidenler oldu ki gidenler gelenlerden kat ve kat fazla oldu. Bu da bir türlü toparlanamamıza yol açtı. Anime bölümünde iyi kötü ilerlemeye çalıştık; çok seri almadık, aldığımız serileri en kaliteli şekilde sizlere ulaştırmaya çalıştık ve başardığımızı düşünüyorum ama bir türlü manga bölümümüzü toparlayamadık. Şu anda da durum aynı o şekilde. Manga bölümünde düzenli bölüm veren ne çevirmen ne de editör kaldı. En sonunda sizler bölümle buluşun diye yaklaşık 1 yıl sonra 1 bölüm souma editledim. Ayrıca animelerin hepsini de ben düzenleyip, imla hatalarına bakıp encode ediyorum ki bu bayağı bir zaman alıyor. Benim de ilgilenmem gereken işlerim ve okulum olduğunu da var sayarsak, animeler pek etkilemiyor elimden geldiğince düzenli vermeye çalışıyorum ama mangalar maalesef o kadar düzenli gidemiyor. Şu anda fansubumuzda düzenli olarak çalışan 3-4 kişi var. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama o da pek bir yardım gelmeyince olmuyor.

Sizlerin bölümleri düzenli görmek istediğinizi de tahmin edebiliyorum ama maalesef elimden bir şey gelmiyor. Bu yıl bir türlü manga bölümünü toparlayamadık. Bu yıl da geçen yıl olan ekipten üniversite sınavına girecekler olduğu için yine ayakta tutunmak bayağı zorlaştı. Bakalım ilerleyen günler daha da netleştirecek neler olacağını. Belki bir ümit 1-2 tane çevirmen ve editör gelir.(Sanmıyorum ama hayırlısı.)

Haa bu arada Sakurako-san'ın çevirmeni eskiden yaptığı gibi s.gitti. Sağ olsun Sezihime çevirisinin tamamlanmasında bize yardımcı olacak ve en yakın zamanda divxplanet ve sitemizden anime ile ilgili ister altyazıyı ister direk videoyu indirebileceksiniz. Ayrıca Rakudai Kishi de devam edecek arkadaşlar, o konuda şüpheniz olmasın. En geç 1 hafta içinde bölümler gelmeye devam edecek.

Bu arada site temamızı değiştirdik. Beğendiyseniz ya da beğenmediyseniz bunu yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınız bizim için çok değerli. Eğer böyle olsaydı daha iyiydi, eğer böyle daha iyi olur falan derseniz çekinmeden yazın. Her yorumunuzu dikkate alıyoruz.

Bu hafta vereceğimiz güncelde 3 bölümümüz var. 1 bölüm SOUMA, 1 bölüm BLACK WIND ve 1 bölüm OVERLORD. Güle güle okuyun. 

ACİL EDİTÖR - BALON SİLİCİ - ÇEVİRMEN İHTİYACIMIZ VARDIR. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURAYA TIKLAYIN.

Shokugeki No Soma21 

Black Wind09 

Overlord07 

8 yorum:

  1. güncel için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Site gayet güzel ve orjinal olmuş :)
    Siteyi takip eden vardır bence bayada kendini belli etmiyordur.Umarım toparlanırsınız.

    Güncel için çok Teşekkürler Emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Geri Döndügünüzü görmek sevindirici haberdi umarım en kısa süre editör çevirmen balon silici bulursunuz.

    YanıtlaSil
  4. Umarız, sevindirecek gelişmeler yaşanır. Yeni yıl da gelirken, umutla bekleyelim.

    Güncel bölümler için de teşekkürler.

    -CloudT

    YanıtlaSil
  5. Güncel için teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize ve emeğinize sağlık arkidişler, bu arada bu işlerde devşirme işine girmek şart anlaşılan, baksanıza bizim millet hazıra o kadar alışmışki armut piş ağzıma düş modunda takılıyor, sonrada hizmet bekliyoruz :) en iyisi yabancılardan birilerini toplamak galiba :D (bu arada kendimide o hazırcılardan sayıyorum :D )

    YanıtlaSil
  7. Günceller için teşekkürler. Umarım kısa zamanda toparlanırsınız^^

    YanıtlaSil